Raistlin_Majer3 ja high-end lore

Raistlin_Majer3

Lore Master af
Aloittaja
Kultajäsen
Viestit
13
Reaktiopisteet
14
Esittelyssä Raistlin_Majer3, hahmo jota pelaa semi anonyymi akateemikko. Hahmo kehittyi melko hc 13 vuoden kiltajohtamis kokemusten jälkeen niinsanottuna nettipeleistä elämäntyönä eläköitymis köh* piti tehdä oikeita töitä myös*, tarkoituksessa. Olen pelannut verrattain vähällä palvelinmäärällä koska vaatimustaso on kasvanut melko suureksi. Tämän takia Raistlinin voi spotata melko harvoin ja pelkästään erilaisista RPG hankkeista. Olen aloittanut vuosien epävirallisen RPG konsultoinnin lisäksi ihan virallisen eri serverihankkeisen auttamisen täällä minespeakissa. Palkoille näissä hommissa ei tuntimäärällisesti oikeen päästä, mutta pidän Suomalaista minecraft sceneä kehittämiskelpoisena. Tässä pelissä on absoluuttisen hiekkalaatikon loputtomat mahdollisuudet ja näiden mahdollisuuksien kehittämisen ainoita rajoja on mielikuvitus, aika, ja se että jaksaa googlettaa miten plugineja väännetään/korjataan.

Hahmona Raistlin on yleensä hyödyntänyt kertynyttä omintakeista henkistä pääomaa ja käyttänyt sitä erilaisissa palvelimien rpg yhteiskunnissa professorin, strategin, neuvonantajan ja jopa filosofin rooleissa. Näissä roolisuorituksissa kunnianhimona on ollut kehittää ns. high-end lorea, joka tarkoittaa yhteiskunnallisia asioita joita rakennetaan niitä henkilöitä varten jotka ovat jo nähneet näissä maailmoissa liki kaiken mitä niillä on tarjottavana. Tämä on pitänyt sisällään kolmen irl hahmokirjan lisäksi lähes viisikymmentä minecraft kirjaa sekä kymmenkunta luonnosteluvaiheessa olevaa opusta. Kirjoja on levitetty kohtuu paljon, aina siihen saakka kun joissain paikoissa on tullut kirja-arkkubugi ja tehnyt levityksestä mahdottoman (tuon ongelman aiheuttaa se että kirjoitetun kirjan id ei riitä, vaan sen kauppa-arkku systeemin pitäisi ymmärtää se koko kirja).

Raistlin on myös tehnyt opetusta, erityisperehdytystä, sekä tarjonnut erilaisia kursseja. Hahmo on opettanut eri servereillä mm. seuraavia aiheita:

Kerronnallinen kirjallisuus
Mekaniikka
Liiketalous
Valtiotieteet
Sopimusoikeus
Taktinen tiedustelu
Siviililaki
Taloushallinno
Arkkitehtuuri
Draama ja poetiikka
Pedagogia
Käytösetiketti
Turvallisuussuunnittelu
Roviopoltton ja retoriikka
Sukututkimus
Kulttuuritieteet
Sotastrategia
Vastavakoilu
Taikuus
Miten olla monarkki
Miten delegoida asioita
Oikeuden teoria
Filosofia
Ekonomia
Kulttuuriantropologia
Dänkkejä "luonnontieteellisiä systeemejä" perustuen serverin aikakauteen
Pieni propaganda ei satuta ketään-kurssi valtion päämiehille

Hahmon pelaaminen on ollut lähtökohtaisesti kunnianhimoinen projekti rpg pelata renessanssiajan yleisneroa. Vastaavia henkilöitä oikeassa elämässä ovat olleet esimerkiksi
René Descartes ja Gottfried Wilhelm Leibniz joista jossain suhteissa on otettu roolimalleja erityisesti yhteiskunnallisen rpg:n suhteen. Kaikesta huolimatta Raistlin samaistuu enemmän hahmona filosofi Voltaireen, joka valistuksellisena filosofina piti kuitenkin demokratiaa hästäg massojen idiotismina. Samalla tavalla erilaiset pelimaailmat pilataan toimimattomalla demokratialla koska oikean toimivan ja itseään korjaava demokratia perustuu osittain meritokratiaan ja ajatukseen auktoriteettien vaihtumisesta mikäli homma kusee. Kuten hahmokirjoista voi lukea Raistlin_Majer3 on edustanut äärimmäisyyksiin vietyä rojalismia eli monarkiaa ja sitä tukevaa luokkayhteiskuntaa. Varsinkin PohjolaMC:ssä tämä sai meemikkäät ja aika dänkit mittasuhteet Kaiserreichissa. Terveiset vielä oskulle wanhojen hyvien heil kaiser aikojen muistoksi.

Jatkan kenties tätä roomaania joskus toiste...
[automerge]1637267087[/automerge]
Hahmosta on tehty uusi nettisivu!

HYPE!

 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
  • Ihastu
Reaktiot: paatu ja CriS