Patrick "paatu" Lagerkrans

paatu

cosysop
Aloittaja
Ylläpitäjä
Viestit
32
Reaktiopisteet
16
Hei kaikki! ??

Olen Patrick Lagerkrans, joka kuitenkin tunnetaan tällä foorumilla, muualla internetissä sekä sen ulkopuolella nimimerkillä paatu tai Paatu. Olen myös yksi Minespeakin ylläpitotiimissä sekä Speekin henkilökunnassa olevista, joten oli ehkä aika tehdä esittely itsestäni tänne.

Tällä hetkellä opiskelen merenkulkualaa Etelä-Kymenlaakson ammattiopistossa Kotkassa ja pyrkimyksenä olisi joku päivä olla merikapteeni, mutta ensin tottakai paljon muuta edessä. Seikkailuitani merellä voi seurata mm. YouTube -kanavaltani sekä muilta sosiaalisen median tileiltäni. (linkkejä tämän viestin lopussa)

Suurimmaksi osaksi aikani menee Kotkassa opiskelun parissa, mutta vapaa-aikaisin käytän aikaa paljon pelatessa, erilaisten sisältöjen tuotannossa sekä ulkoilussa Suomen kauniissa luonnossa eikä saa unohtaa tottakai Minespeakissa oleilua. Viikonloput suurimmaksi osaksi vietän pääkaupunkiseudulla Helsingissä samojen hommien parissa.

Minecraft on ollut ja on vieläkin suuressa osassa elämääni ja tämän vuoksi innokkaasti Minespeakin foorumeilla olenkin. Minecraftia on tullut pelattua jo vuodesta 2010 tai 11 ja monia tuhansia tunteja on pelin parissa vietetty. Monia servuja on käyty läpi ja viimeisimmäksi olen asettunut pelaamaan FlosMineen.

Myös muita pelejä on tullut pelailtua monien tuntien edestä ja olen niin sanotusti simulaattorien suuri ystävä ja nyt viimeaikoina on tullut pelailtua Euro Truck Simulator 2 ja Train Sim World 2020 sekä Omsi 2.

Linkkejä:
Verkkosivuni: https://www.paatu.fi/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC9dTpdZ6rFpR0IPq_d4p6FQ
Twitter: https://twitter.com/LagerPatrick
Instagram: https://www.instagram.com/lagerkranspatrick/
ja jos muut tilini mahdollisesti muissa palveluissa kiinnostaa löytyy ne kotisivuiltani.

Yhteyttä voi minuun ottaa Discordissa (paatu#0001), foorumeilla yksityisviestitse tai sähköpostitse (patrick@paatu.fi).

Sellainen esittely tähän hätään katsotaan myöhemmin täytyykö tätäkin ruveta päivittelemään ja kuinka paljon. ? Jos joku jäi mietityttämään voi myös olla yhteydessä tai kysellä tässä viestiketjussa.