Minecraftin kaupallisien ehtojen tulkinta (Commercial EULA)

korho

Allapitäjä
Aloittaja
Ylläpitäjä
Viestit
122
Reaktiopisteet
62
Ajattelin tehdä tällaisen ketjun Minecraftin kaupallisten ehtotjen tulkintaan, sillä ilmeisesti tähän on tullut päivityksiä enemmänkin. Keskustelu lähti liikenteeseen täältä: Älä tee tällaisia vippejä omalle palvelimelle, viesti #5

Minecraftin kaupalliset käyttöehdot:
https://account.mojang.com/documents/commercial_guidelines

Minecraft Commercial EULA sanoi:
Saat myydä oikeuksia, jotka vaikuttavat pelaamiseen, kunhan ne eivät vaikuta haitallisesti kenenkään toisen pelaajan kokemukseen ja ne eivät tarjoa pelissä kilpailuetua; Kilpailuetu pelissä on jotain, jonka ansiosta toinen pelaaja tai pelaajaryhmä voi menestyä paremmin kuin toinen, vaikka heillä on sama taitotaso, he ovat pelanneet yhtä kauan ja olosuhteet ovat samat.
Ilmeisesti siis lisäkodit, /back-komento ja esim. maksuton warp-piste olisi fine survival-palvelimella?

Minecraft Commercial EULA sanoi:
Saat käyttää ja myydä pelin sisäisiä virtuaalivaluuttoja, JOS (i) niillä ei ole arvoa ja niitä ei voi muuttaa rahaksi, käyttää tai siirtää ilmaisten tai maksullisten palvelimien välillä tai mihin tahansa valuuttaan, jolla on todellista arvoa reaalimaailmassa; (ii) et anna sellaista vaikutelmaa, että ne tulevat Mojangilta tai liittyvät Mojangiin, (iii) valuutat eivät näytä Minecoin-kolikoilta tai miltään muulta viralliselta virtuaalivaluutalta tai eivät ole nimeltään niitä muistuttavia.
Eli mites survival-palvelimella taas? Menee jo harmaalla alueella, mutta saisikohan ehkä esim. kolikoita myydä, joilla voi ostaa esim. timantteja?
 
  • Tykkää
Reaktiot: HowTragicMate