Late

late1473

Minetyyppi
Aloittaja
Viestit
5
Reaktiopisteet
12
Moro!
Nimi Lauri ja Minecraftin parissa tunnetaan nickillä "late1473" johon liittyykin hauska tarina mutta ehkä sitä ei tähän silti. Ekan vuoden jo opiskellut Tampereella yliopistossa sähkötekniikkaa, mutta se vuosi tuli suoritettua sen verran alavireisesti että täyty lähteä hakemaan intistä välissä vauhtia, ja noh, se sitten taas meni vähän liiankin ylävireisesti ja tässä ensikuussa kotiudun about 460 palveluspäivällä...
Pelaillut mineä 2011 kesästä asti jolloin meni trampoliinilla kummatkin jalat nilkasta nivusiin kipsiin, ja piti keksiä edes jotain tekemistä kesälomalle?
Ehdottomasti parasta Minecraftissa on rakenteleminen, ja sitä nää vuodet on pääasiassa harjoitettukkin, ja kehitytty omasta mielestä vähintäänkin keskiverroksi x) Toisaalta aina niissä rakennelmissa on joku pielessä että en tiedä lohduttaako se loppujenlopuks edes juurikaan.

Pitkästä pelihistoriasta huolimatta ylläpitokokemusta ei löydy juurikaan mutta todella monessa projektissa on tultu oltua mukana ja oman palvelimen perustaminen on haaveena joskus tulevaisuudessa, kunhan tarpeeksi suurikaliiperiseen sellaiseen joskus löytyy aikaa ja rahaa. Jos jotain tehdään niin se pitää tehdä kunnolla?
 
  • Tykkää
Reaktiot: paatu ja CriS

YhteysMC

Hassuttelija
Viestit
2
Reaktiopisteet
0
moi haluutko olla kavereita?
laita mulle discordissa viestiä voidaan pelata yhdessä ja kaikkee jos kiinnostaa
- discord: Yhteys#2422