Premium Valtakausi - Suomalaista roolipelaamista jo vuodesta 2016

Valtakausi

Hassuttelija
Aloittaja
Viestit
1
Reaktiopisteet
2
2020-01-29_21.07.03.png

VALTAKAUSI


Valtakausi on suomalainen Minecraft -roolipelipainoitteinen palvelin, joka tarjoaa pelaajille vapaat kädet kehittää yhteiskuntia ja olla osana huikeaa tarinaa. Palvelimella pystyt eläytymään mitä erilaisimpiin rooleihin ja tutustumaan mitä erikoisimpiin ominaisuuksiin ja esineisiin.

Roolipeliä täydentämään Valtakauteen on erikseen luotu lukemattomia ominaisuuksia, kuten fyysisiä valuuttoja, realistisempi kartta, alkoholin valmistusta, sairauksia, shakkilautoja, soittimia, lukuisia hattuja karvalakeista hopeakruunuihin, uusia malmeja, saunoja ja monia muita ennennäkemättömiä ominaisuksia.

Kartan muinaiset rauniot, uudistetut puut, korkeat vuoret, kaapupukuiset hirviöt, tulivuoret, pimeät jokiluolat, kätketyt aarteet ja muut kartan lisäykset tekevät pelaamisesta mielenkiintoisempaa ja jännittävämpää. Haluatko ryhtyä seikkalijaksi ja tutkia maailmaa? Vai kenties panimomestariksi? Merirosvoksi? Pankkiiriksi? Tupakanviljelijäksi? Pianistiksi? Mitä päätätkään tehdä, niin palvelimen lukuisat ominaisuudet voivat mahdollistaa sen.

Pelimaailma sijoittuu fiktiiviseen maailmaan, jossa ihmiset ovat lähteneet asuttamaan hylättyä mannerta uudelleen. Maailma kätkee sisälleen lukuisia mystisiä kirjoja, raunioita ja viitteitä menneistä ajoista ja maailman aikakausi ovat tyyliltään ja esineiltään rinnastettavissa suunnilleen 1600-lukuun. Maailmasta löydät jatkuvassa kehityksessä olevia valtioita, kyliä, kaupunkeja ja yhteisöjä, jotka ovat valmiita ottamaan sinut mukaan toimintaan.

Jätä sisäänpääsyhakemus foorumiemme kautta ja liity mukaan pelaamaan!

Valtakauden mainosvideo:Hae mukaan sisäänpääsylistalle foorumiemme kautta tästä!

Liity Discordiin tästä!
 
Viimeksi muokattu:
  • Ihastu
Reaktiot: late1473 ja CriS

late1473

Minetyyppi
Viestit
5
Reaktiopisteet
12
Multa olis löytynyt kunnon kasa screenshotteja kun pelaillut alusta asti mukana, mutta kovalevy sanoi poks :/

Mitä oon ite saanu tästä irti niin aika kovatasoisen palvelin ja omalaatuinen; hankala edes kuvailla täysin uudelle pelaajalle joten wikiä kannattaa lukea, muuten oot aikas hukassa.
Ja vielä pienenä huomautuksena jos vain ilmestyt paikalle ja odotat että kaikki eeppinen tapahtuu heti, tai edes päivän tai viikonkin pelaamisella niin petyt. Mutta mitä enemmän pelaa, seikkailee ja luo suhteita kokeneempiin pelaajiin sitä palkitsevampaa se on.
 

oka22

Hassuttelija
Viestit
1
Reaktiopisteet
2
Tosiaan Valtakausi elää ja voi hyvin ja lisää pelaajiakin kyllä mahtuu. Ei muuta kuin sisäänpääsyhakemusta rustaamaan :)
Ohessa joitakin kuvia:
2020-11-03_15.34.13.png2020-11-09_22.59.54.png2020-11-11_23.03.49.png
 
  • Ihastu
  • Wau!
Reaktiot: korho ja late1473