Premium TehoCraft - Survival, KitPvP, BedWars & Muuta [Tehokkaille pelaajille]

CryXQ

Minetyyppi
Aloittaja
Viestit
1
Reaktiopisteet
3

IP:
TEHOCRAFT.FI
(Minecraft Java Edition versio 1.16.5)


Tehocraft on Killa Serversin luoma Minecraft-palvelin, jonka pelimuotoihin kuuluu Survival, Creative, KitPvP, BedWars sekä Hardcore ja lisää kehitämme pelaajien toiveiden mukaan.SurvivalSpawn_SS_1.pngSurvivalSpawn_SS_2.pngKauppalinna_SS.png

Survival-pelimuodossa ansaitset arvoja edistyksestäsi ja kehittäessä taitotasojasi saat kykyjä ja ominaisuuksia.
Survival-maailmassa saat helposti oman suojatun maa-alueen, seuraamalla ohjeita tai pyytämällä ylläpitäjän apuun. Muiden luomuksiin voit tutustua spawnilta löytyvän kyläseinän kautta.
Aloittaessasi survival-peluun voit aloittaa seikkailusi monella tapaa. Pääkaupunkisaaren satamasta voit matkustaa eri puolille survival-maailma. Voit matkustaa ilmaisella veneellä spawnista tai teleportata satunnaiseen sijaintiin /rtp komennolla. Resurssimaailmassa pääset keräämään mitä tahansa resursseja täysin vapaasti portaalista tai teleporttaamalla suoraan komennolla /rtp resource
Island_SS_1.pngIsland_SS_4.png

Myymällä resursseja ja palkinnoilla saat itsellesi tuokkoja, joiden avulla voit käydä kauppaa pelaajien kanssa ja ostaa erikoistavaroita. Voit myös perustaa kaupan itse omaan kylääsi tai hankkia puljun pääkaupunkisaarella olevasta torista joka on yleinen kauppapaikka.
Pääkaupunkisaarella on torin ja virallisten kauppojen lisäksi ostettavia rakennuksia pelaajien käyttöön, sekä myös taisteluareena ja muita alueita ylläpidon järjestämiä tapahtumia ja kilpailuja varten.
Wilderness_SS_3.pngWilderness_SS_2.pngWilderness_SS_6.png
Lisähaastetta survival-pelimuodossa tuo ainutlaatuinen Wilderness-maailma, jossa on mahdollista taistella pelaajia vastaan survivalissa hankituilla varusteilla ja kerätä arvomineraaleja dungeoneista sekä löytää aarteita.KitPvP2_SS.png

Monipuolisen survival-peluun lisäksi on mahdollista rakentaa luova-moodissa ja harjoitella taistelua KitPvP:ssä erilaisilla varusteilla tai haastaa itseäsi sekä muita BedWars ja Hardcore -pelimuodoissa.

Tehocraft on alati kehittyvä palvelinkokonaisuus, johon luomme jatkuvasti uusia pelimuotoja sekä monenlaista muuta sisältöä. Otamme ilomielin pelaajien palautteita ja toiveita vastaan.

Tervetuloa liittymään joukkoomme!Palvelimen osoite:
Automaattisesti yhdistetty:

Survival Esittely

 

Liitetiedostot

  • Island_SS_1.png
    Island_SS_1.png
    1,4 MB · Lukukerrat: 6
Viimeksi muokattu: