Premium Survaival.fi - Täyttä survivalia

xOskuMC

Hassuttelija
Aloittaja
Viestit
2
Reaktiopisteet
0
awwa.png
IP: survaival.net9.fi

Survaival on täysin survival-pelimuotoon keskittyvä suomalainen Minecraft-palvelin.

Palvelimen perusperiaatteena on antaa pelaajalle mahdollisimman "vanillamainen" survival-pelikokemus, muutamalla lievästi peliä helpottavalla lisäosalla.

Survaival sopii siis pelaajille, jotka etsivät palvelinta, jossa:

- voi vain yksinkertaisesti helposti päästä pelaamaan survivalia,
- ei ole liikaa peliä edesauttavia lisäosia tai komentoja,
- on mukava sekä aktiivinen ylläpito,
- pääsee helposti pelaamaan kavereiden kanssa,

- kaikki palvelimeen liittyvät asiat toimivat mallikkaasti.

Ominaisuudet

Survaivalissa on muutama asia, jotka mukavoittavat pelaamista:

- Pystyt tekemään oman kaupan, josta voit sekä ostaa että myydä tavaroita.
- Ylläpito tulee pyynnöstä suojaamaan alueita tai rakennuksia.
- Jos joutuu grieffauksen uhriksi, palvelimella pystyy helposti kumota grieffaukset.
- Survaivalin Discordissa on laaja opas kaikista komennoista sekä ominaisuuksista.


Tärkeimpänä ominaisuutena on se, että Survaivalissa ei ole rankkeja (arvoja), joilla on enemmän oikeuksia kuin muilla. Näin varmistetaan tasavertaisuus palvelimen ekonomiassa. Ylläpidolla on luonnollisesti enemmän oikeuksia, mutta niitä oikeuksia ei käytetä itse pelin pelaamiseen.


Tervetuloa pelaamaan!

IP: survaival.net9.fi
 
Viimeksi muokattu:

Jokni

Gahvimän
Kultajäsen
Viestit
33
Reaktiopisteet
19
Onko palvelimessa mitään, mikä erottaa sen muusta joukosta?
 

xOskuMC

Hassuttelija
Aloittaja
Viestit
2
Reaktiopisteet
0
Onko palvelimessa mitään, mikä erottaa sen muusta joukosta?
Tiesin, että tätä tullaan kysymään. :LOL:

Itse hieman inhoan liittyä uudelle palvelimelle, jossa on järjettömän kokoiset hub-systeemit ja 500,000 eri pelimuotoa, mikä ei tietenkään ole huono juttu ja tällä tavalla palvelimet tietenkin menestyvät, mutta halusin tehdä ihan itseäni varten projektina palvelimen, joka on vain yksinkertaisesti survival-palvelin.

"Huijauskomennot" eli WorldEdit, lentokomennot ja kaikki muut peliä huomattavasti auttavat lisät on kaikki rajattu pois ja jätetty vain muutama oleellinen komento kuten /rtp, /tpa, /sethome ja muut samankaltaiset, hieman peliä helpottavat asiat. Mitään palvelimen asettamia eri arvoja pelaajilla ei ole, joten kaikilla on samat komennot ja tasavertainen ekonomia, joka on mielestäni erittäin tärkeää.

Jos joku siis etsii palvelinta, joka on ihan perus Minecraftin survivalia, melkeinpä vanillaa, Survaival on täydellinen siihen. Ylläpito on 100% varmuudella ystävällistä sekä asiallista, johtuen osittain tietenkin siitä että olen ylläpidon ainut jäsen (hehheh). Jos ylläpitoa tullaan tarvitsemaan lisää, se tullaan valitsemaan erittäin tarkasti monta asiaa huomioon ottaen. Palvelimen yksi hyvistä piirteistä on siis "ammattimaisuus", jos niin voi sanoa.

Joten mitään massiivisia eroja ei siis ole muihin, varsinkaan survival-palvelimiin verrattuna. Pääideana on siis mahdollisimman yksinkertainen survival-palvelin muutamalla kivalla pienellä lisällä, kuten pelaajien omilla kaupoilla. Kaupan tekemiseenkin on oma tutoriaalivideo Discordissa, joten uudetkin pelaajat ovat tervetulleita ja saavat varmasti apua Discordissa valmiina olevista oppaista sekä myös luonnollisesti ylläpidolta.