Tauolla Solitude (1.19 roolipelipalvelin) [WHITELIST]

Myyoyo

Minecraft-ahmattilainen
Aloittaja
Viestit
5
Reaktiopisteet
0
WpFBeJg.png


Maista vankilaelämää! Solitude Correctional Facility on uusi englanninkielinen vankila roolipelipalvelin, joka on saanut inspiraationsa Prison Simulatorista ja Among Usista.

IP: solitude.mcpro.io

Solitudessa on tällä hetkellä 26 paikkaa vangeille ja 10 paikkaa vartijoille. Tuleeko sinusta historian paras vartija? Tai ehkä sinusta tulee pelottavin roisto, jonka tämä vankila on koskaan nähnyt?

Palvelimella on paljon uunikkeja scriptejä jotka mahdollistavat mm. ovien tiirikoinnin ja sähkö- ja vesijärjestelmien sabotoinnin.

RrSNLYC.png

ndspnzQ.png

AGg8URu.png

q3RaIKT.png

1qA9SzB.png

1qwn2FJ.png

LqfIMUm.png

PUOLUEET
Vangien liikkumista on rajoitetetaan ja heitä määrätään työskentelemään vankilan työpajoilla. He voivat muodostaa jengejä lyöttäytyäkseen yhteen poliiseja ja muita vankeja vastaan.

Vartijat voivat olla joko lainkuuliaisia tai korruptoituneita ja omaa voittoa tavoittelevia. Heidän tehtävänä on valvoa sellejä ja ohjata vankeja työpajoihinsa ja huolehtia siitä, että he suorittavat velvollisuutensa esimerkillisesti. Vartijoila on erilaisia tapoja puolustautua hyökkääjiltä; mellakkakilpeistä ja pampuista tasereihin ja jopa ampuma-aseisiin.

WHITELIST HAKUKAAVA
Minecraft käyttäjänimi:
Aikaisempi roolipelikokemus:
Puolue, johon haet:
Hahmon taustatarina (vähintään 100 sanaa):
 
Viimeksi muokattu: