Resurssien myyntityökalut

korho

Allapitäjä
Aloittaja
Ylläpitäjä
Viestit
122
Reaktiopisteet
59
paidresources.png

Heippa!

Minulla on iloisia uutisia foorumin sisällönluojille, sillä olemme ottaneet nyt käyttöön foorumeiden "Resurssit"-alueelle käyttöön niiden myyntityökalut. Tämä tarkoittaa siis sitä, että voit myydä tekemiäsi digitaalisia tuotteita helposti foorumeiden avulla.

Maksut eivät kulje Minespeakin kautta, joten foorumi ei ole vastuussa maksuliikenteestä - vaan raha kulkee suoraan asiakkaasi PayPal-tililtä sinun PayPal-tilille. Foorumi kuitenkin nappaa välistä todistuksen maksutapahtumasta - joten asiakkaasi voi automaattisesti ladata digitaalisen tuotteesi välittömästi maksun jälkeen. Voit myös halutessasi sopia asiakkaan kanssa muun maksutavan.

Voit hallita asiakkaiden ostoja - eli lisenssejä resurssien myyjän sivuilla, josta näet myös kätevästi myyntisi ja myynnissä olevat tuotteesi.

Voit myydä foorumeilla esim. plugineita, skriptejä, karttoja, datapackeja, resurssipackeja, verkkosivuja, Discord-botteja ja muita eri kielien skriptejä.

Myyntityökalut ovat toistaiseksi kaikkien foorumeiden jäsenien käytössä - sekä saatetaan tulevaisuudessa siirtää vain kultajäsenille, jos maksullisia palveluita tulee paljon. Minespeak ei ota siis mitään provisiota tuotteistasi, eli saat käyttää palvelua maksutta niin kauan kun se on olemassa!

Toivotamme iloisia myyntihetkiä kaikille!
- Minespeakin ylläpito
 

Samanlaisia ketjuja