REKRY: Rakentajia ja ylläpitoa lupaavalle tulevaisuuden palvelimelle!

kassq

Minetyyppi
Aloittaja
Viestit
4
Reaktiopisteet
7
Hei!
Oletko kokenut rakentaja ja koet osaavasi pistää palikoita loistavaan järjestykseen, että ihan silmiä hivelee? Vai onko juttusi kenties Java-koodin kirjoittaminen?

Haemme rakentajia ja ylläpitoa vakaalla pohjalla olevalle tulevaisuuden Minecraft- palvelimelle. Tavoitteemme on lähteä haastamaan Suomen palvelinten kärkikolmikkoa rautaisella ammattitaidolla. Meiltä löytyy vahvaa Java ja Skript osaamista, visuaalista osaamista ja palvelinprojektimme taustalla nettisivuja tehtaileva pienyritys. Tarjoamme ylläpidollemme rentoa ilmapiiriä kehittyä ja oppia uutta palvelimen ylläpidosta. Emme lähde tätä projektia toteuttamaan kiireellä, vaan pyrimme tekemään kaiken täydelliseksi. Olemme tosiaan vasta projektivaiheessa, joten en lähde vielä pelimuotoja tai muuta sisäpiirin tietoa vuodattamaan. Näistä kaikki tulevat kuulemaan täällä myöhemmin.

Vaadimme ylläpidoltamme vähintään 15-vuoden ikää. Poikkeuksia mahdollista tehdä, jos osaaminen ja käytös sen sallii. Emme ota ylläpitoon henkilöitä, jotka ovat levittäneet itsestään huonoa kuvaa jo muilla tämänhetkisillä palvelimilla. Rakentajalta vaaditaan monien eri tyylisuuntien hallintaa, kuten keskiaika, moderni jne. Kuvat entisistä luomuksistasi puhuu puolestaan! Ylläpidon puolelle haemme henkilöitä joilta sujuu Skript tai Java sujuvasti ja pystyy suorittamaan annettuja tehtäviä paljoa miettimättä. Pelkkä taito ei myöskään riitä, vaan haluamme henkilöitä jotka soveltuvat tämän hetkiseen pieneen ylläpitoporukkaamme. Tämä selviää sitten paremmin puhuttaessa :)

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, tai sinulle jäi jotain kysyttävää ota minuun yhteyttä Discordissa yksityisviestitse! Discord: Kassq#2222
 
  • Haha
Reaktiot: epe07

korho

Allapitäjä
Ylläpitäjä
Viestit
122
Reaktiopisteet
59
Kuulostaa jo ihan ammattitason palvelimelta! Seuraan innolla kehitystä! Laita sitten paljon spoilereita!!

Veikkaan, että @Raikas voisi olla hyvä plugineiden kehittäjä, mitä häntä olen seuraillut. Ainakin kova into on! :)
 
  • Tykkää
Reaktiot: LIWK ja kassq