Suljettu OldKraft - Survival, Creative ja muuta!

Trixxie

Kultaa
Aloittaja
Viestit
26
Reaktiopisteet
8
oldcraft_txtlogo.png

pelaa.oldkraft.com

https://oldkraft.com
https://discord.gg/pn4Sh7XhTN

"Mikä OldKraft?"
OldKraft on suomalainen palvelinverkosto, josta löydät monipuolisesti eri pelimuotoja, joita kehitetään eteenpäin päivittäin! Palvelimelta tällä hetkellä löydät Survival (1.16.4) sekä Creative pelimuodot. Kehitteillä tällä hetkellä näiden lisäksi on LuckyWars sekä Apokalyptinen roolipeli Festerville. Näiden lisäksi palvelimelle on suunnitteilla paljon muutakin hauskaa sekä kivaa, ja jos mieleesi juolahtaa pelimuoto, jota haluaisit päästä pelaamaan/kokeilemaan OldKraftissa ilmoita siitä!

"Mua kiinnostaa yp hommat!"
Hieno kuulla, OldKraftilla on tällä hetkellä moderaattori sekä rakennustiimi Marttakerhon hakemukset avoinna, ja voit näitä käydä tarkastelemassa foorumeillamme.


2020-12-07_22.20.53.png
2020-12-07_22.21.03.png
L69GOeQ.png
Automaattisesti yhdistetty:

novaskin-minecraft-wallpaper.png

OldKraftin LuckyWars pelimuoto on nyt avoimessa testauksessa! Kokeile kavereidesi kanssa kuka teistä on parhain taistelija, ja kenellä on Onnetaren kanssa juttua meneillään ;) LuckyWarsiin pääset komennolla /server luckywars tai klikkaamalla Hubissa LuckyWars NPC hahmoa. Itse pelissä pääset areenalle odottamaan muita kavereitasi timanttisen kirveen avulla, joka näyttää sinulle kaikki sen hetkiset areenat ja pelaajat areenoilla.

Normaaliin tapaan, mikäli ilmenee bugeja tai kehitysehdotuksia LuckyWarsiin, ilmoitathan meille niistä!​
 
Viimeksi muokattu: