Premium Moromaa - Creative, Survival, PvP ja monta muuta.

epe07

Minecraft ammattilainen
Aloittaja
Kultajäsen
Viestit
22
Reaktiopisteet
22
epe07
epe07

Moromaa on paras paikka Moromaa on iloinen!

IP: Moromaa.com

Huom! Palvelin ei toimi Bedrock-versiolla vaan vaatii Java-version (tietokone, ei win10 kaupasta ostettu) toimiakseen


Moromaa?
Moromaa on Suomen suosituin Minecraft-palvelin, joka tarjoaa parhaan valikoiman erilaisia pelimuotoja. Motimaasta löytyy pelimuotoja niin pvpttäjille kuin luoville rakentajille. Palvelin on myös tunnettu laadukkaista eventeistä joita järjestetään silloin tällöin. Motimaan yksi erikoisuus on myös se, että pyrimme resurssien mukaan kääntämään kaiken suomeksi.

Pelimuodot

Creative (1.8 - 1.14.4)
Motimaa Creative

Creative on tarkoitettu rakenteluun yksin tai kavereiden kanssa. moromaan Creativessä on käytössä uniikki Plotrank järjestelmä jonka avulla voit saada lisää tontteja ja tilaa luovuudelle jos rakennat hyvin. Creativessa käytössäsi on Luova pelimuoto ja useita eri työkaluita kuten esimerkiksi WorldEdit ja VoxelSniper. Lol ei ole enää! Menkää vaikka gahvila.net sieltä löytyy.

Survival (1.14.4)
Motimaa Survival
Motimaan Survival on tavallinen Survival-palvelin jossa ideana on selvityä ja hankkia resurssit rakentamiseen itse. Survivalissa on käytössä uniikkeja toimintoja. (esim. Yhteisöt ja salainen resurssimaailma)

PvP (1.8 - 1.14.4)
Motimaa PvP

PvP palvelimelta löytyy FFA ja monelle tuttu StrikePractice.

Kuningaskunta (1.12.2 - 1.14.4)

Kuningaskunta on roolipelihenkinen survival-palvelin, jota on höystetty omilla pelimekaniikan muutoksilla ja lisäyksillä, kustomoiduilla tavaroilla ja työkaluilla sekä mukaansavetävällä pelimaailmalla. (Xenomc) (Ehkä laadukkain pelimuoto, ok ei ehkä ihan varmasti on.) (LOL EI OLE ENÄÄ, LÖYTYY TULEVAISUUDESSA EHKÄ OSOITTEESTA XENOMC.FI, TÄÄLTÄ LÖYTYY TULEVAISUUDESSA HALPA KOPIO KORKEINTAAN)

Luckywars (1.8 - 1.14.4)
Motimaa Luckywars
Luckywars on Skywars Luckyblockeilla. Luckyblockit ovat pesusieniä joita löytyy ympäri karttaa. Luckyblockeista saa aina satunnaisen yllätyksen joka saattaa olla hyvä tai huono.

Prison (1.8 - 1.14.4)
Motimaa Prison
Prisonin ideana on edetä tekemällä tehtäviä ja mennä sen tarina läpi. Prisonista löytyy myös erittäin suosittu PvP alue. Prisonissa on käytetty todella paljon uniikkia omaa koodia jota ei löydä netistä. (lagaa ihan vitusti)

Skyblock (1.8 - 1.12.2)
Motimaa Skyblock

Skyblockissa saat oman saaren (vaihtoehtoisesti voit jakaa saman saaren muiden kanssa) jolla on hyvin rajoitetusti resursseja. Tehtävänäsi on niiden resurssien avulla tehdä tehtäviä ja laajentaa saarta. Skyblockin jokaisen kauden (1kk) välein palkitaan korkeimman tason omistava pelaaja ja myös kaunein saari. Jokaisen kauden jälkeen kaikki saaret katoavat ja peli alkaa uudestaan.

Dörpcraft (1.14.4)
Motimaa Dörpcraft
Dörpcraft on tubettajien ja striimaajien palvelin. Dörpcraftin pelaajia voi seurata kuka vain katsojatilassa. (lagaa ja siirtyy pian pois)

IP: Moromaa.comTervetuloa pelaaman!​
 

Liitetiedostot

Viimeksi muokattu:

epe07

Minecraft ammattilainen
Aloittaja
Kultajäsen
Viestit
22
Reaktiopisteet
22
epe07
epe07
Motimaan entiset sivut oli paremmat.
Tää
Automaattisesti yhdistetty:

Lisätty kuningaskunta pelimuotoihin (vähän myöhässä :D)

 
Viimeksi muokattu:
  • Haha
Reaktiot: korho