Mistä nimimerkkisi juontaa? +Nimimerkkien tarinoita

Jaksoitko lukea korhon romaanin?


 • Äänestäjiä yhteensä
  9

korho

Allapitäjä
Aloittaja
Ylläpitäjä
Viestit
122
Reaktiopisteet
62
Eli!

Mistä olet keksinyt nimimerkkisi? Onko sille joku diipimpi tarina, päähänpistos vai etsitkö netistä vaan eri nimimerkkejä?

Omani tarina on yksinkertainen ja vanha. Alun perin nimeni keksin, kun Minecraft-hahmolle piti nimi keksiä. Tätä pähkäiltiin pitkän aikaa. Sitten mieleeni juolahti, että miksi se ei voisi liittyä sukunimeeni, joka on "korhonen". Kaikki kutsuivat minua nimellä Korhonen, joten miksi ei käyttää sitä pelissäkin.

Kuitenkin, kun nimimerkkiä lähdettiin rekisteröimään, olikin nimi - yllätys yllätys: varattu. Sitten pähkäiltiin taas. Nimen halusin pitää sukunimeen liittyen, joten keksittiin korho. Jostakin syystä tämä ei kuitenkaan riittänyt - vaan piti sinne numeroita keksiä. Kaikilla kavereillakin oli numeroita. Vuosi oli 2012. Päätimme laittaa nimen perään 1212.
korho1212-käyttäjä
Tästä jonkin aikaa kului, kunnes käyttäjätunnukseni varastettiin. Tunne oli hirveä, eikä pelaamaan päässyt. Oli siis aika crackata Minecraft, niin kuin jo kaksi vuotta ennen Minecraftin ostamista. Ajattelin jatkaa nimimerkillä korho1212, mutta sen skini oli vaihdettu niin hirveäksi, että en kestänyt. Halusin siis uuden nimen. Nimeksi tuli nopean päättelyn ansiosta McGamer5000. Kaunista? Ei.

Kuva aiemmin mainitusta skinistä.

Ai miten käyttäjänimeni saatiin varastettua? No. Olin katsokaas typerä lapsukainen. Salasanani oli "JuusoKorhonen" tai "JuusoKorhonen1". Tämän piti olla vahva salasana. No ei. Mitä luultavammin, joku tuntemani henkilö oli siis varastanut käyttäjäni.

Kun traumasta oltiin selvitty ja jankutin tarpeeksi kauan isälleni asiasta, päätettiin uusi Minecraft-käyttäjä ostaa. Sen nimeksi tuli vain korhox. Ajattelin, että pelkkä korho olisi huono, sillä sen löytyminen googlesta ja muualta peleistä voisi olla hankalaa. X vahsivisti siis nimeni "uniikkiutta".

Muutaman vuoden kuluttua kuitenkin kyllästyin nimeeni - ja käyttäjien nimen vaihtaminen tuli jutuksi. Minäkin hurahdin käyttäjänimien vaihtamiseen ja pian vaihtamisen jälkeen siitä tuli "Nimis". En tiedä mistä tämä tuli, mutta tuli kuitenkin. Meni vain kuukausi ja vaihdoin nimeni takaisin "korhox"-nimeen.

Parin vuoden kuluttua uskalsin vaihtaa nimeni yksinkertaisuudessa nimeen "korho". Välillä nimi tuottaa hankaluuksia uusissa paikoissa rekisteröitymisessä, sillä onhan tuo Korhonen suomen yleisin sukunimi. Tullut "muutamia" ylimääräisiä yhteydenottoa. Tämä siis tuttua kauraa.

Uhosin Googlea ja muita "korho" käyttäjiä oikein kunnolla, sillä päätin hankkia myös korho.fi-osoitteen. Tämä on ollut minulla vuodesta 2016. Sivustoni löytyykin jopa Googlen ensimmäisestä hakusivulta, kun etsii korho. Ainakin itselläni.

Näin pitkä (tai pitkistetty) historia löytyy minun nimeni takaa, mitä teiltä löytyy? Luen mielelläni eri tarinoita. Niin lyhyitä kuin pitkiä!

Näin pitkiä ei kyllä tarvitse kirjoittaa, ihan lyhytkin postaus riittää ;) Saa nähdä, jaksaako kukaan tätä edes lukea! :D

PS: En enää käytä tuommoisia salasanoja. Salasanani ovat kaikki nyt yli 50-merkkiä pitkiä, eikä niitä voi arvata, vaan sisältää satunnaisia erilaisia merkkejä. Jos joku keksii, miten tuon korho1212-käyttäjän saa takaisin ilman mitään tietoja alkup. ostosta (Mojangin kanssa on juteltu), niin kertokaa ihmeessä, kuuntelen kyllä.
 
 • Tykkää
Reaktiot: Huoppis ja Pasi123

Pasi123

Minecraft-ahmattilainen
Viestit
21
Reaktiopisteet
16
Vuonna 2010 olin tekemässä Panfuun tunnusta. Ensin kokeilin nimeä Pasi1 koska se oli mun nimimerkki Robloxissa, mutta se oli jo varattu joten lisäsin vielä numerot 2 ja 3 sen perään.

Vuoden 2010 lopulla tein mun Minecraft tunnuksen ja käytin samaa nimeä.
 
 • Tykkää
Reaktiot: paatu ja korho

Raikas

Smaragdia!
Viestit
36
Reaktiopisteet
34
Mun isähän tämän keksi kun mulle piti keksiä nimi PS3-networkkiin :-D. Tulee minun etu- ja sukunimestä, pienillä muutoksilla.
 
 • Tykkää
Reaktiot: paatu ja korho

paatu

cosysop
Ylläpitäjä
Viestit
32
Reaktiopisteet
16
Tässä tulee Paatu -nimimerkin synty. Kaikki on alkanut totta kai Minecraftista.

Aikoinaan täytyi keksiä nimimerkki, jolla lähtee pelaamaan Minecraftin ihmeellisessä maailmassa. Syntyi nimimerkki "Patlag" eli Patrick Lagerkrans.

Ajan kuluessa kyllästyin nimimerkkiin Patlag ja ajattelin uudistaa nimimerkkini, josta aivan pienenä päähän pistona keskellä yötä keksin nimimerkin "Paatu". Johon ei kylläkään siinä vaiheessa ollut minkäänlaista teoriaa, mutta jos sellainen pitäisi keksiä niin ehkä "Paat" tulee etunimestä Patrick yhdellä a-kirjaimella lisää ja u-kirjain vain että se kuulostaisi fiksulta.

LOPPUKEVENNYS: aikoinaan täytyi luoda PSN-verkostoon käyttäjä, jonka nimeksi tuli "MrPatlag" sen vuoksi että Patlag oli varattu, mutta ei siitä sen enempää. Nytten kun olen kokonaan siirtynyt tietokoneen ihmeelliseen maailmaan enkä harrasta minkäänlaista konsolipelaamista, joten pikkuvelini käyttää minun vanhaa PSN-verkosto käyttäjää. Ja käyttää nyt nimimerkkiä "MrPatlag" nimeä kaikkialla. :D (eli jos näette jossain MrPatlag nimimerkillä liikkuvaa, niin minä se en ole. Sillä toimin kaikki alla joko oikealla nimellä tai nimimerkillä "Paatu".)
 

Jokni

Gahvimän
Kultajäsen
Viestit
33
Reaktiopisteet
19
Kaikki alkoi kun yritin keksiä mainion nimen, päätin että "Hei! Mun oma etunimi ois kova." Kömpelö kuten olin, siihen tuli vahingossa K väliin enkä sitä huomannut. Olin innoissani kun mun oikeaa nimeä ei oltu varattu minecraftissa, vaikka näin se ei ollut. Nyt sit tää on jäänyt ku ihan hyvähän tämä on.
 
 • Tykkää
Reaktiot: korho

Froad

Minecraft-ahmattilainen
Viestit
15
Reaktiopisteet
19
Mietiskelin uutta YouTube-nimeä ja pyörittelin tussia kädessäni. Tussissa luki "broad", josta lopuksi vääntyikin sitten Froad. Ja no siitä kaikki sitten lähtikin.
 
 • Tykkää
Reaktiot: korho

Sinner

Weeb
Kultajäsen
Viestit
12
Reaktiopisteet
15
Kaikki weeaboot tietää mistä sain mun nimen kun näkee mun profiilikuvan.
 

Woomeli

Papupata
Viestit
4
Reaktiopisteet
7
Miten muistelisin aikoinaan mun käyttäjän nimen olleen "korho" defaulttina... Siis MC taisi laittaa sen itekseen mulle joskus :D
 
 • Tykkää
Reaktiot: Froad

korho

Allapitäjä
Aloittaja
Ylläpitäjä
Viestit
122
Reaktiopisteet
62
Miten muistelisin aikoinaan mun käyttäjän nimen olleen "korho" defaulttina... Siis MC taisi laittaa sen itekseen mulle joskus :D
Hämmenyin :DD

Mun nimellä joku on kyllä jossakin kohtaa esiintyny, ennen mua jopa :D

1573048604251.png 1573048652423.png


Edit: Giggeli123 ?‍♂️
 
 • Haha
Reaktiot: paatu

videosambo

Kultaa
Viestit
17
Reaktiopisteet
18
nimi lähti youtube kanava ideasta, meinasin tehdä video sampo eli kone joka tekee videoita kuvaavan kanavan, en muista minkä takia nimessä on b p:n sijaan, syy taisi olla sen takia että p:llä oleva nimi oli viety, joten sitten nimi päätyi olemaan videosambo
 
 • Tykkää
Reaktiot: korho

korho

Allapitäjä
Aloittaja
Ylläpitäjä
Viestit
122
Reaktiopisteet
62
Olin oikeassa! Mä en kyllä yhtään tiedä miten tuo "korho" nimi mulle tuli? En sitä nimittäin itse vaihtanut...
Outoa... ?

Kannattaa vaihtaa minetilin salasana vahvaksi ettei randomit keksi sitä :D
 
 • Tykkää
Reaktiot: paatu

Yhteys

Minecraft-ahmattilainen
Viestit
12
Reaktiopisteet
5
Pelasin joskus growtopiaa ja etin "rare" käyttäjänimiä, sitte löysin tän ja siitä se tuli :o
 

CriS

Valvoja
Valvoja
Viestit
27
Reaktiopisteet
23
Alright. Ensimmäinen Minecraft-nimenihän oli nimeltään "hujaani", ei mitään hajua miksi tai mitä se meinasi, mutta en paremmin tiennytkään 10 vuotta sitten.

Toinen nimi "HerraJozku101" vissiin kopio Jallusta, jota varmaan useampikin katsoi 2015.

Kolmas nimi nimeltään "JKissa" tulee kissani nimestä, nimeltään Jekkuliina, nykyisin Miisu :love: Lopun varmaan ymmärrätte itsekin :thongue:

Nykyisinhän nimeni on CriS52 tai CriS53, joka tulee lempinimestä "Crisu" ja loput 2 numeroa ovat randomilla valitut, paitsi 53 "Crisse".

On sitä nuorempana ollut muuallakin ihme hömpötyksiä, kuten Habbossa "Kissankakkalaatikko" ynm :D
(ollut vissiin hauskaa)

tässäpä oleellinen.

1605483140176.png