? Mainos | Kuinka saan oman mainosbannerin?

Status
Ei avoinna uusille viesteille.

korho

Allapitäjä
Aloittaja
Ylläpitäjä
Viestit
122
Reaktiopisteet
62
Halutessasi ostaa mainosbannerin foorumeille ja samalla tukea foorumia sen kustannuksissa, voit tehdä näin tämän postauksen ohjeiden mukaan.

Bannerin edellytykset:

Kuvan koko (resoluutio): 1400x180
Kuvan tiedostotyyppi: png (ei siis animoituja gifejä)
Ulkoasu: Bannerin ulkoasu ei saa häiritä sivustolla vierailijoita väreillä tai illuusioilla. Mainoksen tulee olla rehellinen ja siistin näköinen. Bannerin ei tarvitse kuitenkaan olla sivuston brändiin sopiva, vaan tee se oman näköiseksesi.

URL-osoite

Antamasi osoite tulee olla aina toimiva, eikä riippuvainen kolmannesta osapuolesta. Linkistäsi luodaan Speekin palvelulla linkki, jonka kautta myös sinä pääset seuraamaan linkin klikkailustatseja. Muista kuitenkin, että aina ihmiset eivät klikkaa linkkiä, vaan riittää, että muistiin jää logo ja iskulause ;)

Hinta, maksutavat ja tilaaminen

Mainosbannerin hinta kuukaudeksi yksityishenkilöille: 3€
Maksutavat: Suomalaiset pankit, maksusopimus (Collector), maksukortit, PayPal tai Paysafecard (15% maksutapakulu)
Tilausosoite: https://spee.fi/tilaa-banneri

Hinnan muutoksista ilmoitetaan etukäteen tilanneille asiakkaille. Tilauspalvelu voidaan peruuttaa aina muutamalla klikkauksella Speekin laskutus-sivuston kautta (https://speek.fi). Tilaus voidaan peruuttaa heti tilauksen jälkeen, jos et halua uusia palvelua automaattisesti.

Kysyttävää?

Vastaamme kysymyksiin mielellämme! Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@speek.fi tai lähetä ticket osoitteessa: https://spee.fi/ota-yhteytta


PS: Mainoksien järjestys arvotaan uudelleen aina minuutin välein! Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki mainoset saavat tasapuolisen annoksen näkyvyyttä!
 
Viimeksi muokattu:
Status
Ei avoinna uusille viesteille.