ūüďĘ Mainos | Kuinka saan oman mainosbannerin?

  • Viestiketjun aloittaja korho
  • Aloitusp√§iv√§m√§√§r√§
Status
Ei avoinna uusille viesteille.

korho

Allapitäjä
Aloittaja
Ylläpitäjä
Viestit
120
Reaktiopisteet
59
korho
korho
Halutessasi ostaa mainosbannerin foorumeille ja samalla tukea foorumia sen kustannuksissa, voit tehdä näin tämän postauksen ohjeiden mukaan.

Bannerin edellytykset:

Kuvan koko (resoluutio): 1400x180
Kuvan tiedostotyyppi: png (ei siis animoituja gifejä)
Ulkoasu: Bannerin ulkoasu ei saa häiritä sivustolla vierailijoita väreillä tai illuusioilla. Mainoksen tulee olla rehellinen ja siistin näköinen. Bannerin ei tarvitse kuitenkaan olla sivuston brändiin sopiva, vaan tee se oman näköiseksesi.

URL-osoite

Antamasi osoite tulee olla aina toimiva, eikä riippuvainen kolmannesta osapuolesta. Linkistäsi luodaan Speekin palvelulla linkki, jonka kautta myös sinä pääset seuraamaan linkin klikkailustatseja. Muista kuitenkin, että aina ihmiset eivät klikkaa linkkiä, vaan riittää, että muistiin jää logo ja iskulause ;)

Hinta, maksutavat ja tilaaminen

Mainosbannerin hinta kuukaudeksi yksityishenkil√∂ille: 3‚ā¨
Maksutavat: PayPal, paysafecard tai tilisiirto (lasku).
Tilausosoite: https://spee.fi/tilaa-banneri

Hinnan muutoksista ilmoitetaan etukäteen tilanneille asiakkaille. Tilauspalvelu voidaan peruuttaa aina muutamalla klikkauksella Speekin laskutus-sivuston kautta (https://my.speek.fi). Tilaus voidaan peruuttaa heti tilauksen jälkeen, jos et halua uusia palvelua automaattisesti.

Kysyttävää?

Vastaamme kysymyksiin mielell√§mme! L√§het√§ meille s√§hk√∂postia osoitteeseen [email protected] tai l√§het√§ ticket osoitteessa: https://spee.fi/ota-yhteytta


PS: Mainoksien järjestys arvotaan uudelleen aina minuutin välein! Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki mainoset saavat tasapuolisen annoksen näkyvyyttä!
 
Viimeksi muokattu:

korho

Allapitäjä
Aloittaja
Ylläpitäjä
Viestit
120
Reaktiopisteet
59
korho
korho

Alennus Speekin asiakkaille!

Kun ostat palvelimen Speekiltä, voit tilauksen yhteydessä valita tämän palvelun 20% halvemmalla! Tilaa Minecraft-palvelin osoitteessa: https://speek.fi/minecraft-palvelimet/

Jos sinulla on jo palvelin Speekillä, voit ostaa mainoksen asiakasalueeltamme. Alehintaiset palvelut löydät menemällä osoitteeseen https://spee.fi/lisaosat.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.