Kategorian tarkoitus

paatu

cosysop
Aloittaja
Ylläpitäjä
Viestit
32
Reaktiopisteet
16
Tämän kategorian tarkoituksena on "muista peleistä" keskustelu, tämä tarkoittaa siis sitä että voit keskustella muiden käyttäjien kanssa muista peleistä kuin Minecraft. Keskustelu voi olla kaikkea maan ja taivaan väliltä liittyen peleihin, kuitenkin täytyy muistaa asiallisuus. Voit keskustella esim.
  • Julkaistavasta pelistä
  • Pelikehittäjästä
  • Kirjata tietyn pelin päivityslogia
  • Voit kertoa tulevasta peliprojektistasi
Mikäli kuitenkin mieleen juolahtaa lisää aiheita, mikä voisi liittyä tähän kategoriaan lisäämme sen tarpeen vaatiessa listaan. Ei kuitenkaan tarvitse pelätä väärään kategoriaan postaamisesta, sillä siirrämme tarpeen vaatiessa sen oikeaan kategoriaan. (Tämä vain ohjeistuksena ja muistutuksena meidän "hajamieliselle" ylläpidolle.)

HUOMIOITHAN! Älä kuitenkaan julkaise mitään tiedostoja täällä! Sillä voit tehdä sen kätevämmin navigaatiopalkista löytyvästä "Resurssit"-linkistä ja julkaista sinne esim. peliin liittyviä lisäosia tai oman pelisi pre-release julkaisuita. Tämä sen vuoksi että muut käyttäjät voivat antaa 1-5 tähden arvosanan työllesi ja voit julkaista siihen päivityksiä. Tiedostojen sinne julkaisu luo samalla viestiketjun, johon löydät resurssisivuilta löytyvästä "Keskustelu" tai "Osallistu keskusteluun"-painikkeesta.
 
Viimeksi muokattu: