Minespeak - Suomalainen Minecraft-yhteisö

Resurssien myyntityökalut
  • 613
  • 0

Heippa!

Minulla on iloisia uutisia foorumin sisällönluojille, sillä olemme ottaneet nyt käyttöön foorumeiden "Resurssit"-alueelle käyttöön niiden myyntityökalut. Tämä tarkoittaa siis sitä, että voit myydä tekemiäsi digitaalisia tuotteita helposti foorumeiden avulla.

Maksut eivät kulje Minespeakin kautta, joten foorumi ei ole vastuussa maksuliikenteestä - vaan raha kulkee suoraan asiakkaasi PayPal-tililtä sinun PayPal-tilille. Foorumi kuitenkin nappaa välistä todistuksen maksutapahtumasta - joten asiakkaasi voi automaattisesti ladata digitaalisen tuotteesi välittömästi maksun jälkeen. Voit myös halutessasi sopia asiakkaan kanssa muun maksutavan.

Voit hallita asiakkaiden ostoja - eli lisenssejä resurssien myyjän sivuilla, josta näet myös kätevästi myyntisi ja myynnissä olevat tuotteesi.

Voit myydä foorumeilla esim. plugineita, skriptejä, karttoja, datapackeja, resurssipackeja, verkkosivuja, Discord-botteja ja muita eri kielien skriptejä.

Myyntityökalut ovat...

Paras palvelimen esittelyteksti -kilpailu ja arvonta jäsenien kesken

  • 1 030
  • 1
Paras palvelimen esittelyteksti voittakoon! Äänestä mielestäsi parasta esittelytekstiä yläpuolella.

Esittelyt:

Parhaan esittelytekstin luoja saa valita yhden alla mainituista palkinnoista. Äänestysaikaa on 31.3. asti. Voittaja julkaistaan...

Minespeak - Uusi Suomalainen Minecraft-aiheinen foorumi [Kilpailu]

  • 1 807
  • 2
minespeak-esittely.png

Hei!

Olen pidemmän aikaa jo miettinyt, että suomalainen Minecraft-foorumikulttuuri on hieman vailla uudistusta ja aktiivisempaa toimintaa. Olemme @paatu:n kanssa laatineet foorumin, jonka tarkoitus olisi innostaa suomalaisia Minecraftin pelaajia jakamaan tarinoitaan, kuviaan ja resurssejaan keskenään.

Foorumeille olemme ottaneet hyvin paljon inspiraatiota alkuperäisestä Mineskenestä, joka on lopettanut toimintansa jo jokin vuosi sitten. Haluaisimme luoda samankaltaista innostusta ja intohimoa foorumeille kirjoittamiselle ja oman palvelimen mainostamiselle, niin kuin ainakin minä joskus koin. Samaa emme kuitenkaan koskaan kykene luomaan, mutta voimme yrittää tehdä oman "skenemme", eli jäsen kannamme.

Haluammekin täten toivottaa kaikki vanhat Mineskenen jäsenet ja uudet foorumikäyttäjät jakamaan kokemuksia, omia palvelimia, resursseja, kuvia, videoita ja ties mitä uutta keksimmekään...

Uusimmat resurssit

Tilastot

Viestiketjut
130
Viestit
774
Jäsenet
162
Uusin jäsen
JuTu