Minespeak - Uusi Suomalainen Minecraft-aiheinen foorumi [Kilpailu]

Kiinnostaako Minespeakin kehittyminen?

  • Kyllä!

  • Ei valitettavasti.


Tulokset nähtävillä äänestämisen jälkeen.

korho

Allapitäjä
Aloittaja
Ylläpitäjä
Viestit
122
Reaktiopisteet
59
minespeak-esittely.png

Hei!

Olen pidemmän aikaa jo miettinyt, että suomalainen Minecraft-foorumikulttuuri on hieman vailla uudistusta ja aktiivisempaa toimintaa. Olemme @paatu:n kanssa laatineet foorumin, jonka tarkoitus olisi innostaa suomalaisia Minecraftin pelaajia jakamaan tarinoitaan, kuviaan ja resurssejaan keskenään.

Foorumeille olemme ottaneet hyvin paljon inspiraatiota alkuperäisestä Mineskenestä, joka on lopettanut toimintansa jo jokin vuosi sitten. Haluaisimme luoda samankaltaista innostusta ja intohimoa foorumeille kirjoittamiselle ja oman palvelimen mainostamiselle, niin kuin ainakin minä joskus koin. Samaa emme kuitenkaan koskaan kykene luomaan, mutta voimme yrittää tehdä oman "skenemme", eli jäsen kannamme.

Haluammekin täten toivottaa kaikki vanhat Mineskenen jäsenet ja uudet foorumikäyttäjät jakamaan kokemuksia, omia palvelimia, resursseja, kuvia, videoita ja ties mitä uutta keksimmekään.

Tavoitteenamme on pysyä innovatiivisena ja kehittää palveluamme niin, että se palvelee jokaista sen jäsentä! Lisäksi haluamme järjestää toimintaa niin rakennuskilpailujen, palvelinarvosteluiden ja monen muun, vielä keksimättömän kilpailun muodossa! Palkintoina tulemme varmasti näkemään niin mainostuspalkintoja, verkkotunnuksia, webhotelleja kuin myös jopa Minecraft-palvelimia.

Foorumeiden palvelun tarjoaa minun yritykseni, Speek.

Kilpailu

Foorumeiden ensimmäisenä kilpailuna järjestämme kilpailun, jossa voittajaksi valitaan parhaan palvelimen esittelytekstin luonut jäsen. Tämän lisäksi arvomme foorumeille jäseneksi rekisteröityneiden kesken palkinnon (kaksi palkintoa siis).

Paras palvelimen esittelyteksti valitaan äänestyksen perusteella.

Aikaa kilpailuun on osallistua helmikuun viimeiseen päivään asti (29.2.2020). Tämän jälkeen teemme äänestyksen parhaista esittelyistä. Noin kuukauden kuluttua äänestyksen alkamisesta julkaisemme kilpailun ja arvonnan voittajat!

Palkinnot:

Palkinnon voittaja saa valita itselleen seuraavan paketin:
  • Speek: 3kk 4GB Minecraft-palvelin ilmaiseksi (Arvo 30€)
  • Speek: .FI-verkkotunnuksen rekisteröinti tai uusinta vuodeksi veloituksetta (arvo 13€)
  • Speek: 6 kk Laajennettu-webhotelli (Arvo 27€)
  • Minespeak: 6kk mainosbanneri & kiinnitys (Arvo 12€)
  • Minespeak: Kultajäsenyys ikuiseksi ajaksi (Arvo 15€)
Kilpailuun ei voi osallistua sivuston ylläpito, eikä palkintoa voi voittaa kahta kertaa. Voittajat saavat alennuskoodin tuotteisiin, joka alentaa niiden arvon nollaan euroon. Palkinnot voidaan lunastaa vain Speekin laskutussivuilta. Voitto ei ole muutettavissa rahaan.

Ystävällisin terveisin,
Juuso "korho" Korhonen ja @paatu
 
Viimeksi muokattu:

korho

Allapitäjä
Aloittaja
Ylläpitäjä
Viestit
122
Reaktiopisteet
59
Korjasin viestistä virheellisen kohdan ja tähdensin, että palkintoja annetaan kaksi kappaletta.
- Kilpailun voittajalle
- Foorumeille rekisteröityneiden kesken

Alkuperäisestä viestistä ymmärsi väärin, että palkintoja on kolme.

Pahoittelen sekaannusta.
 

Joni

Kunniajäsen
Kunniajäsen
Viestit
2
Reaktiopisteet
3
Morjesta, halusin ninjata nimimerkkini talteen täältä, koska näen tässä yhteisössä potentiaalia.

On upeaa, että perinteinen foorumi kiinnostaa vielä formaattina. Toivottavasti löytyy muitakin kiinnostuneita kirjoittelemaan. Ihmiset on ajatunut Discordiin, mutta se ei ole optimaalinen palsta resurssien jakoon ja mainostamiseen.

Tän palstan hienous on sidos yritystoimintaan. Skenen/Lootin puolella meillä oli aina haasteena raha, koska haluttiin tehdä asiat laillisesti mutta taustalla ei ollut myöskään yritystä. Saatiin hyviä juttuja aikaan, mutta rajoitteita oli.

Mineskenen kanssa mulle pääjuttu oli se, että oli mahdollisuus tehdä Suomen parasta Minecraft-yhteisöä. Kukaan muu sitä ei tehnyt, tai jos teki niin siinä ei ollut samanlaista visiota, kunnianhimoa ja sitä kautta potentiaalia. Kiva kuulla, kuinka Skene on inspiroinut rakentamaan uutta yhteisöä. Toivottavasti tulee parempi menestystarina kuin Skenestä.

Tsemppiä yhteisön pariin!

terv. Joni / pentu

P.S. Pahoittelut myös kaikille vanhoille skeneiläisille/loottilaisille mun huonommista päätöksistä, sisältäen mutta ei rajoittuen on-off-jaksoihin ylläpidossa ja muihin typerästi hoidettuihin kommunikointeihin niin ylläpidon kuin loppuaikoina käyttäjienkin kanssa.
 
  • Ihastu
  • Tykkää
Reaktiot: paatu ja korho